Kaart Bergen op Zoom

B&B Stad en Wal buiten1

Stad & Wal ligt op 15 min. lopen van het station en het historische centrum van bourgondisch Bergen op Zoom met zijn vele monumenten. (o.a. stadspaleis het Markiezenhof) Ook de bossen en de Brabantse Wal zijn snel te bereiken, evenals Zeeland. Wij bieden dus een ideaal onderkomen voor mensen die willen genieten van onze stad vol bezienswaardigheden of die op zoek zijn naar mooie bossen om te wandelen en te fietsen. Bovendien bent u met de auto in 30 minuten in het centrum van Antwerpen, Breda en Goes.


Gastvrij Stad & Wal ligt in een jaren '30 buurt waar u gratis de auto kunt parkeren. Onze kamers beschikken over een eigen zitje met tv. Ook hebben de kamers aansluitend een badkamer met toilet. Daarnaast hebben we een riante gasten huiskamer waar u kunt genieten van gratis koffie, thee, snoepjes, koekjes en fruit en van het uitgebreide ontbijt. Ook is er een magnetron aanwezig waarin u een meegenomen maaltijd kunt opwarmen. Verder is er WIFI, en zijn er boeken en informatie over Bergen op Zoom, tijdschriften en gezelschapsspellen. Ideaal voor een regenachtige dag. Onze B&B heeft een eigen ingang.

Inchecken is tussen 17.00 en 22.00.  Wij willen u vragen een indicatie te geven rond welke tijd u denkt te arriveren. Uitchecken is voor 10.30

maagd.jpg